NYHED

Vennerne!

Ensemble Storstrøm har den skønneste vitale venneforening, der har opbygget et godt og hyggeligt fællesskab omkring musikken. Som rigtige venner bliver de ofte inviteret med om bag kulisserne og helt ind i det musikalske værksted. I maj tog vennerne på en udsolgt bustur til København til koncert med deres ensemble og andre solister på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Der var festlig stemning, hele 2 koncerter, rundvisning ved Niels Rosing-Schow i det smukke gamle radiohus med mange interne anekdoter og flere cafébesøg blev det også til. Humøret var højt og opbakningen kunne mærkes helt op på scenen i den fyldte sal.

Til årets generalforsamling var der i år smugkig ind i prøvesalen på de allerførste prøver på ensemblets middelalderprojekt. Ensemblets bestyrelsesformand Klaus Eusebius Jakobsen fortalte om sit arbejde med middelalderfestivalen “Næstveds Søjler”, der får musikalske indslag fra ensemblet og Musica Ficta i år. Traditionen tro var der kager med ensemblets logo på.

Tidligere på foråret var venneforeningen eksklusivt inviteret med til afslutningskoncerten med de unge MGK-komponister, og der er gode rabatter til ensemblets koncerter.

Der er altid plads til flere i venneforeningen. Vi nyder at samles om musikken og ensemblet siger tak for opbakningen! Læs mere her: https://www.ensemblet.dk/venneforeningen/

Velkommen!

kage. foto MK
Del nyhed:

Andre nyheder

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.