Velkommen til KUMUS

Den tidligere forpagterbolig til Fuglsang Herregård fra 1863 blev efter en gennemgribende renovering og ombygning i 2016 indviet som ’KUMUS’ – et center for musik og kunst på Lolland-Falster.

Det er Ensemble Storstrøms hjemsted med administrations- og øvelokaler, solistloger og ikke mindst med en koncertsal med førsteklasses akustik, hvor der er gode faciliteter til at lave indspilninger, koncerter, børneformidling, saloner mm.

Cellist Tobias Lautrup byder velkommen indenfor:

Foto: Stéphane Tran Ngoc

Ensemble Storstrøm og Fuglsang Kunstmuseum er de daglige og centrale aktører i huset med den tilstødende gamle æblehave, men der bydes også velkommen til andre kulturelle aktiviteter i samspil med stedets kunst, natur og kulturhistorie.

Det er muligt at leje den topmoderne koncertsal til mange forskellige formål, som f.eks. koncerter, teaterforestillinger, indspilninger, foredrag og konferencer.

Fuglsang Kunstmuseums børneformidling har indrettet forskellige værksteder og udstillingsarealer i de smukke lokaler i den ene ende af KUMUS.

Når der er arrangementer og koncerter i KUMUS kan man finde forfriskninger i caféen.

KUMUS vandt i 2019 Guldborgsund Kommunes arkitekturpris i kategorien ”Restaurering og ombygning”.
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.