NYHED

SAMMEN. Fællesskaber omkring musikken

Ensemble Storstrøm har lanceret et nyt format sammen med vores gode naboer på Fuglsang Kunstmuseum, som vi kalder “Fuglsang Sammen”. Det er arrangementer, hvor kunst og musik mødes og afsluttes med hyggelig social dining i caféen i KUMUS. Aftener med gods i!

Det er virkelig spændende at lave disse saloner, hvor vi i ensemblet og på museet bliver inspirerede af de temaer, vi hver især beskæftiger os med, og forsøger at belyse dem fra hver vores kunstneriske vinkel. Aftenerne er komprimerede med lidt musik, lidt kunsthistorisk indføring og samtalerne går lystigt ved de store borde, når vi tilsidst spiser sammen.

Vi har i år haft temaer som Lolland-Italien om Ingemann Andersen med italiensk musik, Anne Marie og Carl Nielsen med oplæsning af deres fælles brevveksling og hans musik og hendes kunst, vi har haft et tema om variationer i musikken og i billedkunsten.

Kom og vær med til nogle hyggelige arrangementer og lad os samles om indhold for flere sanser.

fuglsang sammen café.
Del nyhed:

Andre nyheder

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.