NYHED

Sæsonkoncerterne -der hvor vi fordyber os i den kammermusik, vi elsker.

Jeg vil skrive et lille indlæg om Ensemble Storstrøms sæsonkoncerter, der er de ca 3 koncertprogrammer om året med kunstnerisk gods i, som vi præsenterer i kammermusikforeninger og på forskellige koncertsteder, hvor kammermusikken er i højsædet -(som til vores to årlige festivaler). Både kendte klassiske mesterværker og sjældent spillet musik kan høres i de nøje kuraterede programmer, som altid har en gennemgående idé eller tone, og hvor musikerne spiller i mange forskellige konstellationer. Her handler det om det intime samspil i gruppen, om nærværet og om at slå ørene ud.

I 2023 har vi følgende sæsonprogrammer, som udfordrer og inspirerer musikerne med deres forskellige tonesprog og stilistiske variation: “Fløjtens Magi”, hvor den sagnomspundne fløjtespiller, der drager ud og fortryller omverdenen går igen i flere værker, “Sange ved Havet”, hvor vi undtagelsesvis har inviteret en sangsolist med i vores midte for at besynge havet, som jo i særlig grad omkranser os i vores område af Danmark. Til efteråret opfører vi et virtuost og temmelig dramatisk program, der hedder “Violinens Lys og Mørke”.

Vi håber, at I vil være med til at dykke ned i disse forskellige musikalske verdener sammen med os.

Mange hilsener

Maj

Svend og Tobias spiller
Del nyhed:

Andre nyheder

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.