Nyhedsbrev 9. marts 2017

Selvom vi oplever lidt morgenfrost på bilruden og et par sne-drys ind imellem, så kan vi også se og mærke, at foråret er på vej!

www.ensemblet.dk

Efter at ensemblet har været rundt og Besætte Skoler (se de hyggelige billeder på ensemblets facebook-side), trænger forårsprogrammerne sig på.
Man kan allerede nu sikre sig en billet til sommerens OperaGalla koncerter, som også i år er at finde både udendørs og indenfor.

HARPESTÆVNE

Lørdag den 18. marts afholdes for 10. gang harpestævne.

Knapt 30 harpeelever og 3 harpelærere mødes i KUMUS for at øve sig, udveksle erfaringer og hygge sig. HER på vores hjemmeside kan man læse mere om arrangementet samt om den afsluttende koncert på dagen kl. 17.

PÅ GENSYN MED CARL & MARIE

Prøverne, til genopsætningen af Carl & Marie – teaterkoncert om Anne Marie & Carls Nielsens liv, er godt i gang.
Læs mere om forestillingen HER, hvor også de 4 forestillingssteder er at finde. På hjemmesiden finder du også et lille videoklip - til gensynsglæde eller inspiration!

ESBJERG ENSEMBLE PÅ GÆSTEVISIT

Torsdag den 30/3 kan vi byde et af vores søsterensembler på gæste-gen-visit i KUMUS.
Et særkende ved Esbjerg Ensembles sammensætning er en fastansat slagtøjsspiller. Han deltager ved koncerten i KUMUS, hvor han medvirker i et moderne værk for violin og marimba.

Læs mere om koncerten og billetter i ensemblets koncertkalender.

ENSEMBLET I DENNE UGE

Ensemblet er blot et "KLIK" væk.

"KLIK" og du bliver ledt til "Ensemblet i denne uge" - siden, som hver uge bliver opdateret med netop denne uges gøren og laden for musikerne i ensemblet.

"KLIK" og følg med!

OPERAGALLA

Juni er tid til OperaGalla, til smukke omgivelser og til tårer og latter!

Ensemble Storstrøm har inviteret to meget gode venner - sopranen Signe Asmussen og baritonen Joachim Knop – til at tage med os på denne musikalske rejse. Det bliver en rejse, hvor vi nok skal græde og grine sammen, men hvor vi frem for alt, skal have en god stund med hinanden.

Årets OperaGalla program er sammensat så vi kan give frit afløb for alle følelser. Glæd jer til indadvendt og eftertænksom, udadvendt og sprudlende musik. Vi skal græde og røres, og vi skal grine og begejstres. Alt det som det bedste fra opera- og operetterepertoiret kan gøre for os.

Du kan allerede nu sikre dig en billet - Se mere i ensemblets koncertkalender.

Ensemble Storstrøm
KUMUS
Nystedvej 73C
DK - 4891 Toreby L.

Tlf.: (+45) 29 67 10 02

Email: info@ensemblet.dk

Afmeld