Nyheder
kage. foto MK

Vennerne!

Ensemble Storstrøm har den skønneste vitale venneforening, der har opbygget et godt og hyggeligt fællesskab omkring musikken. Som

Læs mere »
På vej til Skejten

Naturen som grundtone

Manifest: Ensemble Storstrøm brænder for at være med til at skærpe sensibiliteten over for naturen gennem et kunstnerisk

Læs mere »
Skt Jørgens Kirke

ES Søndags Sats

Ensemblet introducerer en ny musikalsk søndagspause, hvor vi hver uge lægger en ny video op på vores facebook

Læs mere »
Indspilninger sender den nye musik ud i verden.
foto af mikrofon. Fotograf Helle Vissing
Ensemble Storstrøm laver mange cd-indspilninger, og det er en vigtig måde at præsentere særligt den nye musik, vi arbejder med, for et stort publikum i hele verden. I december udkom en cd med værker af Astor Piazzolla med Bjarke Mogensen som frontfigur. Her medvirkede ensemblet i flere værker som opfølgning... (læs mere)
Sæsonkoncerterne -der hvor vi fordyber os i den kammermusik, vi elsker.
Svend og Tobias spiller
Jeg vil skrive et lille indlæg om Ensemble Storstrøms sæsonkoncerter, der er de ca 3 koncertprogrammer om året med kunstnerisk gods i, som vi præsenterer i kammermusikforeninger og på forskellige koncertsteder, hvor kammermusikken er i højsædet -(som til vores to årlige festivaler). Både kendte klassiske mesterværker og sjældent spillet musik... (læs mere)
SAMMEN. Fællesskaber omkring musikken
fuglsang sammen café.
Ensemble Storstrøm har lanceret et nyt format sammen med vores gode naboer på Fuglsang Kunstmuseum, som vi kalder “Fuglsang Sammen”. Det er arrangementer, hvor kunst og musik mødes og afsluttes med hyggelig social dining i caféen i KUMUS. Aftener med gods i! Det er virkelig spændende at lave disse saloner,... (læs mere)
Klanglige vandringer i naturen.
Foto: Mette Franck
Ensemble Storstrøms klanglige vandringer dukker op i landskabet flere steder den kommende tid. Som en poetisk og sværmerisk måde at få musikoplevelsen til at gå i dialog med naturen på. Sanserne åbnes, når man med musik i ørerne, der har stærk forankring til det særlige sted, vandringen foregår, guides rundt... (læs mere)
Festivaltid -koncentrerede møder om musikken.
ES-sommerferie-2022-rect_1(1)
Det er festivaltid. Festivaler er en særlig måde at mødes om musikken på, hvor publikum og musikere over nogle dage kan samles om musikken. Festivaler er mødesteder mellem musikere, der kan mødes i nye konstellationer og få inspiration af hinanden, mellem publikum og musikere, der er sammen om musikoplevelserne i... (læs mere)
Vennerne!
kage. foto MK
Ensemble Storstrøm har den skønneste vitale venneforening, der har opbygget et godt og hyggeligt fællesskab omkring musikken. Som rigtige venner bliver de ofte inviteret med om bag kulisserne og helt ind i det musikalske værksted. I maj tog vennerne på en udsolgt bustur til København til koncert med deres ensemble... (læs mere)
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager det næste nyhedsbrev på den mailadresse, du netop har angivet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.