Nyheder
Orkester med 90 unge fra Danmark og Tyskland- det bliver stort!
Foto: Ingrid Riis - UnderStrømmen - Teatret Masken
Understrømmen, som er Ensemble Storstrøms store talentsatsning kulminerer den 4. og 5. maj, når 90 unge musikere fra Kulturregion Storstrøm og Lübeck danner et symfoniorkester for at give koncert i Maribo Domkirke og Tivoli Koncertsal. Den 4. og 5. maj mødes  90 unge musikere fra seks musikskoler og gymnasiet i... (læs mere)
Ensemble Storstrøm er inviteret til Indien og pakker kufferterne med de største klassiske komponister.
Maria Badstue foto
Den traditionelle indiske musikkultur er utroligt avanceret og rig og en fundamental del af den indiske kultur. Når Ensemble Storstrøm er inviteret til Mumbai sammen med dirigent Maria Badstue, er det for at spille ”vestlig klassisk musik” sammen med Indiens Symfoniorkester (SOI). Det er Indiens første og eneste professionelle klassiske... (læs mere)
Noget at lytte efter.
Schubert node. Foto Lars Scmidt
Gode introduktioner til musikken kan åbne døren til at flere kan få glæde af at lytte til nye værker eller måske en ny genre, hvis man ikke er vant til klassisk musik. Ensemblet har i februar haft forfatter, musikhistoriker og foredragsholder Søren Schauser med rundt til 4 koncerter med et... (læs mere)
Godt nytår! Vi ser frem til et rigt musikår 2024
Musikere går Ingrid riis. Gisselfeld 23
Ensemble Storstrøm siger tak for de berigende musikalske møder i 2023 og ser frem til et nyt år med en koncertkalender, der får den klassiske kammermusik ud i alle hjørner. Den klassiske musik kan udvide vores horisont og få os til at mærke, at vi er forbundne som mennesker. Det... (læs mere)
Den klassiske musik møder den arabiske.
Bilal Irshed prøve
I denne uge har Ensemble Storstrøm besøg af den dansk-palæstinensiske virtuos på oud, Bilal Irshed. Bilals musik, med rødder i Mellemøsten, møder ensemblets klassiske instrumenter og måde at spille sammen på. Projektet, som er en del af vores “Nye Takter” serie, er inspireret af de kulturelle møder, der fandt sted... (læs mere)
Musikkens veje og naboskab
JeB0bHLd
Ensemble Storstrøm vender den næste tid blikket mod vores naboer. Vi nærmer os Tyskland, og som Femern-byggeriet skrider frem, er vi optagede af musikkens veje, der gennem århundreder har gået mellem Danmark og Tyskland. Mange samarbejder, -for vores unge i Understrømmen og med tyske musikere og ensembler samt komponister,- er... (læs mere)
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.