Nyheder
kage. foto MK

Vennerne!

Ensemble Storstrøm har den skønneste vitale venneforening, der har opbygget et godt og hyggeligt fællesskab omkring musikken. Som

Læs mere »
Musikkens veje og naboskab
JeB0bHLd
Ensemble Storstrøm vender den næste tid blikket mod vores naboer. Vi nærmer os Tyskland, og som Femern-byggeriet skrider frem, er vi optagede af musikkens veje, der gennem århundreder har gået mellem Danmark og Tyskland. Mange samarbejder, -for vores unge i Understrømmen og med tyske musikere og ensembler samt komponister,- er... (læs mere)
Ensemblet bringer den tidlige europæiske musik til live.
Musica Ficta og Bo Holten
Ensemble Storstrøm og Musica Ficta bringer den tidlige musik fra 1300-tallet til live i helt nye arrangementer for herrestemmer og nutidige instrumenter dirigeret af Bo Holten. I fjord bestilte middelalderfestivalen Næstveds Søjler en koncert med Musica Ficta og Ensemble Storstrøm til åbningskoncerten af festivalen. Valget faldt på det i Danmark... (læs mere)
Operagalla i det fri i sommerlandet.
Carina Tybjerg Madsen og Jonathan Koppel 1600x900
Nu er det sommer og for ensemblet betyder det bl.a. at vi optræder med opera ved vores egne Operagalla i Det Fri-koncerter på Gisselfeld Kloster og i haven ved Fuglsang Herregård, ved den nye Lolland Operafestival ved 2 koncerter og på Copenhagen Operafestival medvirker ensemblet i 2 store produktioner: Suor... (læs mere)
Indspilninger sender den nye musik ud i verden.
foto af mikrofon. Fotograf Helle Vissing
Ensemble Storstrøm laver mange cd-indspilninger, og det er en vigtig måde at præsentere særligt den nye musik, vi arbejder med, for et stort publikum i hele verden. I december udkom en cd med værker af Astor Piazzolla med Bjarke Mogensen som frontfigur. Her medvirkede ensemblet i flere værker som opfølgning... (læs mere)
Sæsonkoncerterne -der hvor vi fordyber os i den kammermusik, vi elsker.
Svend og Tobias spiller
Jeg vil skrive et lille indlæg om Ensemble Storstrøms sæsonkoncerter, der er de ca 3 koncertprogrammer om året med kunstnerisk gods i, som vi præsenterer i kammermusikforeninger og på forskellige koncertsteder, hvor kammermusikken er i højsædet -(som til vores to årlige festivaler). Både kendte klassiske mesterværker og sjældent spillet musik... (læs mere)
SAMMEN. Fællesskaber omkring musikken
fuglsang sammen café.
Ensemble Storstrøm har lanceret et nyt format sammen med vores gode naboer på Fuglsang Kunstmuseum, som vi kalder “Fuglsang Sammen”. Det er arrangementer, hvor kunst og musik mødes og afsluttes med hyggelig social dining i caféen i KUMUS. Aftener med gods i! Det er virkelig spændende at lave disse saloner,... (læs mere)
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager det næste nyhedsbrev på den mailadresse, du netop har angivet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.