Nyheder
kage. foto MK

Vennerne!

Ensemble Storstrøm har den skønneste vitale venneforening, der har opbygget et godt og hyggeligt fællesskab omkring musikken. Som

Læs mere »
På vej til Skejten

Naturen som grundtone

Manifest: Ensemble Storstrøm brænder for at være med til at skærpe sensibiliteten over for naturen gennem et kunstnerisk

Læs mere »
Skt Jørgens Kirke

ES Søndags Sats

Ensemblet introducerer en ny musikalsk søndagspause, hvor vi hver uge lægger en ny video op på vores facebook

Læs mere »
Julia Severinsen

Nye pressebilleder

Ensemblets 30 års fødselsdag er blevet markeret med nye pressebilleder fra Dodekalitten og KUMUS. Fotografen Julia Eva Severinsen

Læs mere »
SAMMEN. Fællesskaber omkring musikken
fuglsang sammen café.
Ensemble Storstrøm har lanceret et nyt format sammen med vores gode naboer på Fuglsang Kunstmuseum, som vi kalder “Fuglsang Sammen”. Det er arrangementer, hvor kunst og musik mødes og afsluttes med hyggelig social dining i caféen i KUMUS. Aftener med gods i! Det er virkelig spændende at lave disse saloner,... (læs mere)
Klanglige vandringer i naturen.
Foto: Mette Franck
Ensemble Storstrøms klanglige vandringer dukker op i landskabet flere steder den kommende tid. Som en poetisk og sværmerisk måde at få musikoplevelsen til at gå i dialog med naturen på. Sanserne åbnes, når man med musik i ørerne, der har stærk forankring til det særlige sted, vandringen foregår, guides rundt... (læs mere)
Festivaltid -koncentrerede møder om musikken.
ES-sommerferie-2022-rect_1(1)
Det er festivaltid. Festivaler er en særlig måde at mødes om musikken på, hvor publikum og musikere over nogle dage kan samles om musikken. Festivaler er mødesteder mellem musikere, der kan mødes i nye konstellationer og få inspiration af hinanden, mellem publikum og musikere, der er sammen om musikoplevelserne i... (læs mere)
Vennerne!
kage. foto MK
Ensemble Storstrøm har den skønneste vitale venneforening, der har opbygget et godt og hyggeligt fællesskab omkring musikken. Som rigtige venner bliver de ofte inviteret med om bag kulisserne og helt ind i det musikalske værksted. I maj tog vennerne på en udsolgt bustur til København til koncert med deres ensemble... (læs mere)
"Pocket Concertos" -et nyt format.
tarrodi credit Louisa Sundell
Hvad er en lommekoncert? Der sker nye ting, når hverdagen forandres og et af ensemblets nye formater, de nye “Pocket Concertos”, er netop udsprunget af Corona-tidens udfordringer med store forsamlinger. Det er en nyfortolkning af violinkoncerten som genre i et fortættet kammermusikalsk lommeformat, som ensemblet har udviklet sammen med violinisten... (læs mere)
Naturen som grundtone
På vej til Skejten
Manifest: Ensemble Storstrøm brænder for at være med til at skærpe sensibiliteten over for naturen gennem et kunstnerisk fokus på natur og bæredygtighed. Vi ser det som en påtrængende opgave at være med til at skabe et refleksionsrum og en sanselighed omkring tidens udfordringer med klima og bæredygtighed gennem musikken.... (læs mere)
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager det næste nyhedsbrev på den mailadresse, du netop har angivet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.