På vej til Skejten

Naturen som grundtone

Manifest: Ensemble Storstrøm brænder for at være med til at skærpe sensibiliteten over for naturen gennem et kunstnerisk

Læs mere »
Skt Jørgens Kirke

ES Søndags Sats

Ensemblet introducerer en ny musikalsk søndagspause, hvor vi hver uge lægger en ny video op på vores facebook

Læs mere »
Julia Severinsen

Nye pressebilleder

Ensemblets 30 års fødselsdag er blevet markeret med nye pressebilleder fra Dodekalitten og KUMUS. Fotografen Julia Eva Severinsen

Læs mere »
"Pocket Concertos" -et nyt format.
tarrodi credit Louisa Sundell
Hvad er en lommekoncert? Der sker nye ting, når hverdagen forandres og et af ensemblets nye formater, de nye “Pocket Concertos”, er netop udsprunget af Corona-tidens udfordringer med store forsamlinger. Det er en nyfortolkning af violinkoncerten som genre i et fortættet kammermusikalsk lommeformat, som ensemblet har udviklet sammen med violinisten... (læs mere)
Naturen som grundtone
På vej til Skejten
Manifest: Ensemble Storstrøm brænder for at være med til at skærpe sensibiliteten over for naturen gennem et kunstnerisk fokus på natur og bæredygtighed. Vi ser det som en påtrængende opgave at være med til at skabe et refleksionsrum og en sanselighed omkring tidens udfordringer med klima og bæredygtighed gennem musikken.... (læs mere)
Tanker omkring et nyt koncertår. Lad 2022 blive fuld af live-musik!
Tanker omkring et nyt koncertår. Lad 2022 blive fuld af live-musik!
Vi kan nu tage hul på årets koncertprogram, og vi er klar med et fuldt program med musikalske stjernestunder i 2022. Der er fokus på naturen og komponisten Carl Nielsens ægteskab i ensemblets program for 2022, som også byder på fransk forårsfestival, halloween-koncerter og en ny opera for børn om... (læs mere)
ES Søndags Sats
Skt Jørgens Kirke
Ensemblet introducerer en ny musikalsk søndagspause, hvor vi hver uge lægger en ny video op på vores facebook og Youtube med en sats fra Ensemble Storstrøms repertoire og koncerter. Kom med os bag kulissen, til en koncert i nærbilleder eller måske i drone-perspektiv eller til en eksklusiv indspilning. Vi er... (læs mere)
Understrømmen!! Et nyt musikalsk fællesskab i regionen
Understrømmen!! Et nyt musikalsk fællesskab i regionen
Børn og unge, musikskolelærere fra hele regionen og ensemblets musikere mødes i vores nye musikalske fællesskab “Understrømmen”. Det er starten på en ny orkesterskole, hvor vi skal nørde instrumenter, have det sjovt med at spille sammen og andre musikalske aktiviteter og opleve et socialt fællesskab med andre ligesindede børn og... (læs mere)
Nye pressebilleder
Julia Severinsen
Ensemblets 30 års fødselsdag er blevet markeret med nye pressebilleder fra Dodekalitten og KUMUS. Fotografen Julia Eva Severinsen tog med ensemble, harpe, instrumenter mm ud i landskabet og fangede musikerne på nye måder i vores lokalmiljø. Se alle her.