NYHED

Musikkens veje og naboskab

Ensemble Storstrøm vender den næste tid blikket mod vores naboer. Vi nærmer os Tyskland, og som Femern-byggeriet skrider frem, er vi optagede af musikkens veje, der gennem århundreder har gået mellem Danmark og Tyskland. Mange samarbejder, -for vores unge i Understrømmen og med tyske musikere og ensembler samt komponister,- er ved at opstå i den nye kulturregion. Musik er et fælles intuitivt mødested uden brug for sprog.

Også vores nordiske naboer har vi fokus på med projektet ”New Nordic”, som munder ud i en cd-udgivelse på Naxos. Vi har netop bestilt nye ”pocket concertos” af en islandsk, en færøsk og en finsk komponist.

I det hele taget betyder samarbejde og naboskab meget for ensemblet. Når vi udvikler projekter med andre kunstinstitutioner (som vi gør med Sensommerfestivalen f.eks.), med andre ensembler og komponister f.eks. kan vi mere. Det udvider rammerne for, hvad kammermusik er, og for hvor musikkens veje kan føre os hen.

/Maj

 

Del nyhed:

Andre nyheder

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.