Klarinettist med pligt til Es- og basklarinet.

Om Ensemble Storstrøm:

Ensemble Storstrøm, der er hjemmehørende i det moderne Kunst- og Musikhus KUMUS på Fuglsang, er et af fem nationale basisensembler, der sikrer et levende og aktivt musikmiljø med musikoplevelser af højeste kvalitet i sine bidragskommuner, i Kulturregion Storstrøm og som en markant institution i det danske musikliv.

Ensemblet blev dannet i 1991 og består af 8 højt profilerede kammermusikere i en unik instrumentbesætning, Fløjte, klarinet, fagot, harpe, klaver, violin, bratsch og cello. 

Med 90-100 førsteklasses klassiske koncerter om året og en udadvendt musikpædagogisk indsats, skaber ensemblet musikalske stjernestunder. De spænder fra musikalsk samskabelse med børn, kreative projekter med andre kulturaktører og indspilninger til koncerter med de største klassiske værker og kendte gæstesolister.

Om stillingen:

Stillingen som musiker i Ensemble Storstrøm stiller krav om, at musikeren har et højt, kunstnerisk ambitionsniveau, stor interesse for kammermusik og et ønske om konstant at udvikle ensemblet og sig selv som musiker. 

Desuden er det vigtigt at have flair for at formidle musikken til et bredt publikum – heriblandt til børn og unge i pædagogiske sammenhænge.

Der kan også blive tale om at varetage undervisning på regional musikskole og MGK.

Det forventes at musikerne deltager aktivt i ensemblets udvikling inden for alle dets aktiviteter, eksempelvis gennem ensemblets programudvalg. Udover det rent musikalske arbejde forventes det at musikerne påtager sig diverse administrative, formidlingsmæssige og repræsentative opgaver.

Det daglige arbejdssprog er dansk – både mundtligt og skriftligt.

Det forventes, at alle erhverver sig den nødvendige sproglige kompetence til aktivt at kunne deltage i alle aspekter af ensemblets virksomhed, herunder direkte formidling til publikum.

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager det næste nyhedsbrev på den mailadresse, du netop har angivet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.