NYHED

Godt nytår! Vi ser frem til et rigt musikår 2024
Ensemble Storstrøm siger tak for de berigende musikalske møder i 2023 og ser frem til et nyt år med en koncertkalender, der får den klassiske kammermusik ud i alle hjørner. Den klassiske musik kan udvide vores horisont og få os til at mærke, at vi er forbundne som mennesker. Det har vi i ensemblet oplevet stærkt i år -f.eks. ved alle vores julekoncerter med over 300 sangglade medvirkende børn og ved vores tværkulturelle koncerter med Bilal Irshed, som fortsætter i 2024.
I 2024 venter endnu et eventyrligt år: Ensemblet er inviteret til Indien, hvor vi skal spille sammen med indiske musikere i South India Symphony Orchestra og spille egne kammerkoncerter.
Vi lægger ud med 6 boblende nytårskoncerter, forfatterkoncerter i samarbejde med Rønnebæksholm får en ny sæson, og i februar har vores kammerkoncerter titlen “Eventyr og Fantasier” med koncertintroduktion af Søren Schauser. Til marts kommer Ensemblets Forårsfestival til Næstved med en kavalkade af førsteklasses koncerter og skønne solister omkring temaet “Folkemusik i Det Klassiske”. Vi lover dans, sang og folkemusikinspireret musik fra hele verden og fra hele musikhistorien.
For Ensemblets ungdomsorkester Understrømmen venter også spændende musikalske møder i 2024. Orkestret får besøg af et gymnasieorkester fra Lübeck og er selv inviteret til at spille sammen med det tyske orkester ved flere koncerter i Nordtyskland i juni.
🌟 Programmet er spækket med endnu flere musikalske stjernestunder for store og små.
Lad os sammen bevæges, berøres, begejstres! Godt nytår 🎉
Musikere går Ingrid riis. Gisselfeld 23
Del nyhed:

Andre nyheder

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.