NYHED

Festivaltid -koncentrerede møder om musikken.

Det er festivaltid. Festivaler er en særlig måde at mødes om musikken på, hvor publikum og musikere over nogle dage kan samles om musikken. Festivaler er mødesteder mellem musikere, der kan mødes i nye konstellationer og få inspiration af hinanden, mellem publikum og musikere, der er sammen om musikoplevelserne i flere intense dage og også til alt det ind i mellem koncerterne -med vin, snak og fællesmåltider f.eks.

Ensemblets 2 festivaler, Sensommerfestivalen i KUMUS og Forårsfestivalen har altid et tema, som binder koncerterne sammen, og som vi ønsker at dykke dybere ned i. I år hedder Sensommerfestivalen “Klaver med mer´” og her kredser koncerterne om klavermusik på mange forskellige måder. Næste års Forårsfestival i marts 2023 har temaet “De 4 Elementer” med fokus på naturens elementer. Vi inviterer ofte komponister til at skrive nye værker til vores festivaler og får besøg af spændende gæstesolister og andre kunstnere så som digtere og skuespiller eller kunsthistorikere.

I denne sommer er Ensemble Storstrøm gæst ved 2 andre prominente festivaler, hvor vi vil nyde at blive en del af en international smeltedigel, hvor nye kontakter og musikalske venskaber kan opstå. Det er på I Djurs og Mols ved Ebeltoft og på Møn Sommerkoncerter.

Lad os mødes om musikken!

Del nyhed:

Andre nyheder

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.