Unge Spiller Klassisk konkurrence

Unge spiller klassisk (USK) er en konkurrence for børn og unge i alderen indtil og med 20 år, hvor vi samarbejder med musik- og kulturskolerne i region Sjælland og på Bornholm, som arrangerer konkurrencen.

Ensemble Storstrøm indgår dels i dommerpanelet og dels ved at hovedpræmien, der går til 6-7 børn hvert år, er at være solist med Ensemble Storstrøm ved koncerter rundt i regionen.

USK horn, foto bjørn Meldgaard

Aldersgruppe: 7-20 år

Teaservideo

De to konkurrencedage er afholdt, og de solister som tilbydes at spille med Ensemble Storstrøm til efterårets “Unge Spiller Klassisk Solistkoncerter 2024” er:

Fra konkurrencedagen i Greve:
Hannah Elisabeth Cao, cello – grp A
Katja Madsen, bratsch – grp C
Anton Kjæreby Nielsen, klaver – grp C
Anton Juhl, klaver – grp D

Fra konkurrencedagen i Vordingborg:
Patricia Stigsen, trompet – grp B
Rasmus Bartholdy Mikkelsen, klaver- grp C
Liv Kolby Clausen, klaver – grp D

KÆMPESTORT TILLYKKE TIL JER ALLE!
TUSIND TAK TIL SAMTLIGE DER DELTOG I USK 2024 – VI SES IGEN TIL NÆSTE ÅR!

Koncertprogram og -dage er under udarbejdelse.

 

Hvem kan deltage
Konkurrencen er for musikere i aldersgruppen op til og med 20 år, som bor i eller modtager undervisning i disse kommuner: Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Lejre, Roskilde, Greve, Solrød, Køge, Stevns, Bornholm, Ringsted, Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og Faxe.

Bedømmelse
Et panel af professionelle musikere forestår bedømmelsen. Musikere fra Ensemble Storstrøm er gennemgående dommere. Dommerne udpeger et antal deltagere, der tilbydes at medvirke ved vinderkoncerter med Ensemble Storstrøm.
Alle deltagerne modtager en skriftlig udtalelse fra dommerne med ros og gode råd, et diplom samt frokostforplejning. Deltagerne placeres med en 1., 2. eller 3. pris af dommerne. Hvis man ikke ønsker at få en indplacering, men blot udtalelsen, giver man besked om det kort tid før konkurrencedagene.

Se konkurrenceregler m.m. på konkurrencens hjemmeside: http://ungespillerklassisk.dk/

 

Læringsmål

Hvad siger deltagerne?

Josephine Franyó, gruppe D: ”Jeg er meget glad for at blive udvalgt til at spille med Ensemble Storstrøm. Det er utroligt sjovt og lærerigt at spille med et professionelt ensemble og få lov til at arbejde side om side med så dygtige musikere”.

Julie Pedersen, gruppe A: ”Det sjove er at stå og spille foran dommerne og få deres kommentarer. Det gode er at få delt præmier ud og det fedeste er at få taget gruppebillede. Da jeg fik at vide, at jeg skal med på turne, blev jeg så glad indeni!! Jeg er også lidt nervøs. Det er vildt, at jeg skal med”.

Henvendelse vedr. projektet:

Send en mail til ensemblets B&U-producent
Nina Ulf Jørgensen

– eller ring til Nina: 21 22 82 20

– eller til ensemblet: 29 67 10 02

SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.