Orgelkoncert med Babett Hartmann
Orgelkoncert, Nysted

Program

På orgel Babett Hartmann

program under opbygning - bl.a.:

G.F. Händel:
Orgelkoncert nr 4 i F-Dur

C.P.E. Bach:
Orgelkoncert i Es-Dur, Wq 35

Ensemble Storstrøm spiller værker af Händel og CPE Bach sammen med organisten Babett Hartmann. Værkerne bliver opført i et intimt kammermusikalsk format, hvor musikerne fra ensemblet finder sammen om orglet i forskellige konstellationer.

Flere af de smukke orgler på Nysted Orgelmuseum vil blive brugt i løbet af koncerten.
Tyskfødte Babett Hartmann begyndte sine studier i Leipzig, hvor hun bl.a. fik timer i Thomaskirken, hvor Johan Sebastian Bach holdt til. Siden tog hun solistdebut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og særligt barokmusikken er hendes speciale.

I samspillet med de 8 kammermusikere fra Ensemble Storstrøm bydes der både på orgelkoncerter og mindre solistiske stykker.

Særlige bemærkninger

Billetter
Voksen kr. 150,-
Unge under 18 år kr. 75,-
SÆRPRIS kr. 125,- for medlemmer af Ensemble Storstrøms Venneforening
- har du ikke modtaget billetkoden pr. mail, kan du henvende dig til kontoret.

Der vil være mulighed for at købe en forfriskning i koncertpausen eller før og efter koncerten, mens man nyder den smukke udsigt til Rørsøen.

Babett Hartmann er oprindeligt fra Zeitz, Tyskland, men bor nu i Slangerup, Danmark, nær København. Hun er en alsidig freelance-musiker, der nyder en varieret karriere som organist, cembalist og dirigent. Hun har optrådt som solist blandt andet i Norge, Sverige, Spanien, England, Nordirland, Japan, Danmark og Tyskland.

Som kirke musikstuderende studerede hun ved musikkonservatoriet i Leipzig med Thomas-organist Ullrich Böhme og i København med Hans Fagius. Hun studerede også i organistklassen og tog senere en kandidatgrad i cembalo/ældre musik med Ketil Haugsand på samme akademi.

Babett er involveret i flere musikprojekter, herunder tidlige musikensembler som Ensemble Barocca og Ensemble Rost, samt et eksperimentelt cembalo-percussion-duo. Hun er også involveret i Odense Barok Festival som medarrangør og er musikalsk leder af Odense Barokorkester samt arrangør af orgelkoncertserien hos "Förderverein Musikfreunde EULE-Orgel Zeitzer Dom e.V." i Zeitz-domkirken i Tyskland.

Dato
lørdag, 22. juni 2024
Tid
Kl. 19:30
Varighed: ca. 2 timer
Sted
Nysted Orgelmuseum
Adelgade 30, 4880 Nysted
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.