Opera - The Opera!
Opera - The Opera

Program

Opera - The Opera
(Div. komponister)

Komisk, bedragerisk og følelsesladet mødes i denne morsomme forestilling, der afslører, hvad der foregår bag kulisserne før forestillingen begynder. Glæd dig til en sprudlende jukebox-opera, der er fyldt med en bred vifte af operahits og et par musikalske overraskelser.

I 'Opera - The Opera!' står Det Mindste af alle de Mindste Operahuse over for økonomisk ruin. Operachefen får tilbudt sit livs mulighed på Det Største af alle de Største Operahuse, under betingelsen af at hun kan producere en hitforestilling med den engang berømte, nu aldrende og berygtede La Diva.

Selvom hun mangler både tid og penge, insisterer hun på noget spektakulært og er nødt til at ansætte en tidligere verdenskendt tenor - nu instruktør, designer og dirigent - til at iscenesætte showet. Efter ugers forberedelse og diverse forhindringer nærmer premieren sig, og La Diva dukker op. Alle venter spændt: Vil forestillingen ende som en fiasko eller en bragende succes?

'Opera - The Opera!' er skabt af instruktør Natasha Metherell og Søholm Opera og vil fortrylle publikum med en fantastisk og medrivende blanding af populære melodier og en original historie. Prisvindende Anne Marie Granau fører taktstokken for det talentfulde Ensemble Storstrøm, mens blandt andre sopranen Frederikke Kampmann, barytonen Leif Jone Ølberg og tenoren Michael Bracegirdle stråler på scenen.

Særlige bemærkninger

Der er gratis entré til koncerten.

Dato
onsdag, 16. august 2023
Tid
Kl. 20:00
Varighed: ca. 2 timer
Sted
Den Røde Plads
Nørrebrogade 210, 2200 København
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.