Nytårskoncert 2023 - Tåstrup
nytårskoncert

Året skydes traditionen tro igang med de helt store følelser og boblende og festlige virtuoserier både fra sangsolisterne og ensemblets musikere.

Ensemble Storstrøm har inviteret to funklende sangere, stjernesopranen Yana Kleyn og den unge norske tenor Petter Moen med til en festlig nytårsfejring. Lad propperne springe og godt nytår!

Vi tager i år udgangspunkt i Romeo og Julies store kærlighed med satser fra Prokoviefs instrumentale værk og den kendte tenorarie fra Gounods opera. Yana Klein vil traktere med nogle af Puccinis mest kendte operaarier og også en smagsprøve på Puccinis mindre kendte opera "Suor Angelica", som ensemblet spiller i sin helhed til sommer med Yana Kleyn i hovedrollen. Ensemblets klarinettist byder på franske virtuoserier i Debussys fortryllende "Premiere Rhapsody". Som i ethvert ægte nytårsprogram har vi også Strauss-valse og duetten fra Den Glade Enke programmet, så stemningen kan komme helt i top.

Årets nytårskoncert byder på 2 fantastiske solister: Den russisk-danske sopran Yana Kleyn, som i 2022 var kåret til Årets Operatalent på Copenhagen Operafestival. Kleyn er uddannet fra solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium og har de seneste år markeret sig som en af sin generations mest interessante stemmer, som synger hovedroller på store internationale scener.

Med sig til nytårskoncerterne har Yana den unge norske tenor Petter Moen, som er uddannet ved Operaakademiet i København i 2014 og har sunget en lang række operapartier og oratorier, blandet andet kan han høres flere gange i 2023 på Det Kgl. Teater.

Velkommen til et musikår fyldt med musikalske stjernestunder!

Særlige bemærkninger

Billetsalg foretages ved entré til koncertsted.

Dato
mandag, 16. januar 2023
Tid
Kl. 19:30
Varighed: ca. 2 timer
Sted
Taastrup Kulturcenters Koncertsal
Poppel Allé 12, 2630 Taastrup
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager det næste nyhedsbrev på den mailadresse, du netop har angivet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.