Musica Ficta - Vor Frelsers Kirke Horsens
Horsens Middelalderfestival

Som optakt til Horsens Middelalderfestival inviteres I til en enestående musikalsk oplevelse i den smukke Vor Frelsers Kirke Horsens. Ensemble Storstrøm og Musica Ficta, begge under den dygtige ledelse af Bo Holten, vil tage os med på en rejse ind i middelalderens musikunivers og udforske værker skabt af to af periodens største komponister: Guillaume de Machaut og Francesco Landini. Gennem dette særlige og unikke program vil vi få indblik i, hvor moderne den gamle musik egentlig er.

Den majestætiske kirke vil danne den perfekte kulisse for denne musikalske begivenhed. Ensemblet vil fortrylle os med en række betagende værker, der tager os tilbage i tiden og giver os en forståelse for middelalderens musikalske skatte, hvor vi kan lade os fortrylle af den gamle musiks tidløse skønhed.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve musikken fra middelalderen blive genoplivet og fremført på en helt særlig måde. Lad os sammen dykke ned i historiens vingesus og få en fornemmelse af, hvor moderne og eviggyldig musikken fra fortiden egentlig er. Så lad os mødes i Vor Frelsers Kirke Horsens og blive beriget med en uforglemmelig musikalsk rejse ind i middelalderens univers.

Særlige bemærkninger

Der er gratis entré til koncerten.

Dato
lørdag, 19. august 2023
Tid
Kl. 16:00
Varighed: ca. 2 timer
Sted
Vor Frelsers Kirke Horsens
Torvet 9, 8700 Horsens
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.