Lancering af digitale "Klanglige Vandringer" - Musikalske oplevelser i naturen
klanglig-vandring-lancering

Tag høretelefonerne på, når du går tur i naturen og få en ny sanselig oplevelse. DJ Katrine Ring fra Lolland, der er kendt fra bl.a. DR P2s drømmende program ”Natsværmeren”, har kurateret en musikalsk lydkulisse, der passer til det skønne område ved Fuglsang Herregårds have.

Med klassisk musik i ørerne, der har tilknytning til stedet – bl.a. af komponisterne Hartmann, Grieg, Hornemann og Carl Nielsen, spillet af stedets kammerensemble Ensemble Storstrøm, kan man få en stemningsfuld musikalsk oplevelsestur i det fri. Katrine Ring har mixet musikken med sine egne lyde, så det som et kunstværk i naturen passer til stemningen på den valgte rute. Ensemblets naboer Fuglsang Kunstmuseum planlægger at anlægge et kunstlandskab på samme rute med tiden, så det kan blive en kunstnerisk oplevelse for flere sanser.

Flere klanglige vandringer i naturen planlægges i fremtiden.

Hvad skal man gøre? Den Klanglige Vandring ved Fuglsang kan høres via en QR-kode på stedet. Tag gode høretelefoner med og lad dig forføre af desmukke toner. Følg den blå rute, der starter ved info-tavlen ved KUMUS og tryk på play. God tur!

Indvielse: Lørdag d. 3. december

Begivenheden starter kl. 13 ved indgangen til KUMUS ved Fuglsang. Mød op med overtøj, opladet telefon og høretelefoner. DJ Katrine Ring og ensemblechef Maj Kullberg fortæller om turen. En koncertvandring på 1,5 km via den Blå Rute afsluttes indenfor i KUMUS, hvor der kan købes varme drikke i caféen. Kl. 14.30-15 giver Ensemble Storstrøm en smagsprøve på musikken ”live” i koncertsalen. Velkommen!

Særlige bemærkninger

Der er gratis adgang til den klanglige vandring - også den efterfølgende live-udgave.

Dato
lørdag, 3. december 2022
Tid
Kl. 13:00
Varighed: ca. 1½ time
Sted
KUMUS
Nystedvej 73C, 4891 Toreby L
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.