Kulturvælgermøde i Lolland Kommune
Kulturpolitisk debataften_A3_Lolland_TopBillede

Program

Kom med til kulturpolitisk vælgermøde den 4. november, hvor kulturinstitutionerne og borgere i Lolland Kommune debatterer kultur med byrådskandidaterne.

Hvad vil vores politikere med den professionelle kultur i Guldborgsund?

Moderator: Journalist Sille Roulund, TV Øst

Hvilke drømme og visioner har politikerne for kulturen i Lolland Kommune i de kommende fire år? Vi udfordrer Lollands byrådskandidater på kulturpolitik til et vælgermøde, hvor kulturinstitutionerne og borgerne i Lolland Kommune debatterer kultur med byrådskandidaterne.

Du er inviteret og kan møde repræsentanter fra de partier og lister, som stiller op til kommunalvalget den 16. november. Journalist på TV Øst Sille Roulund leder slaget, og kandidaterne får mulighed for at fortælle om deres visioner for den lokale professionelle kultur. Det er emner som børne- og ungdoms kultur, kulturturisme og dannelse, og debatten kommer ind på, hvad kandidaterne vil med musikken, teatret, kunsten og kulturhistorien.

Vælgermødet krydres med små musikindslag ved Ensemble Storstrøm. Der trækkes lod blandt publikum om en række kulturoplevelser på Lolland-Falster hos de arrangerende kulturvirksomheder, som er: Ensemble Storstrøm, Fuglsang Kunstmuseum, Middelaldercentret, Museum Lolland-Falster og Teatret Masken.

Pressen er velkommen.

Særlige bemærkninger

Gratis adgang

For yderligere information og interview kontakt:
Henrik Schilling, kommunikationskonsulent Museum Lolland-Falster.
Tlf.: 30 61 20 64.
E-mail hes@museumlollandfalster.dk

Dato
torsdag, 4. november 2021
Tid
Kl. 19:30
Varighed: ca. 2 timer
Sted
Nakskov Teater
Søvej 8, 4900 Nakskov
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.