Kulturvælgermøde i Guldborgsund Kommune
Kulturpolitisk debataften_A3_Guldborgsund_TopBillede

Program

Kom med til kulturpolitisk vælgermøde den 3. november, hvor kulturinstitutionerne og borgere i Guldborgsund Kommune debatterer kultur med byrådskandidaterne.

Hvad vil vores politikere med den professionelle kultur i Guldborgsund?

Moderator: Journalist Sille Roulund, TV Øst

Hvilke drømme og visioner har politikerne for kulturen i Guldborgsund Kommune i de kommende fire år? Vi udfordrer Guldborgsunds byrådskandidater på kulturpolitik til et vælgermøde, hvor kulturinstitutionerne og borgerne i Guldborgsund Kommune debatterer kultur med byrådskandidaterne.

Du er inviteret og kan møde repræsentanter fra de partier og lister, som stiller op til kommunalvalget den 16. november. Journalist på TV Øst Sille Roulund leder slaget, og kandidaterne får mulighed for at fortælle om deres visioner for den lokale professionelle kultur. Det er emner som børne- og ungdoms kultur, kulturturisme og dannelse, og debatten kommer ind på, hvad kandidaterne vil med musikken, teatret, kunsten og kulturhistorien.

Vælgermødet krydres med små smagsprøver fra nogle af de professionelle kulturelle institutioner i kommunen: Ensemble Storstrøm og Teatret Masken. Der trækkes lod blandt publikum om en række kulturoplevelser på Lolland-Falster hos de arrangerende kulturvirksomheder, som er: Ensemble Storstrøm, Fuglsang Kunstmuseum, Middelaldercentret, Museum Lolland-Falster og Teatret Masken.

Pressen er velkommen.

Særlige bemærkninger

Gratis adgang

For yderligere information og interview kontakt:
Henrik Schilling, kommunikationskonsulent Museum Lolland-Falster.
Tlf.: 30 61 20 64.
E-mail hes@museumlollandfalster.dk

Dato
onsdag, 3. november 2021
Tid
Kl. 19:30
Varighed: ca. 2 timer
Sted
KUMUS
Nystedvej 73C, 4891 Toreby L
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.