Fuglsang SAMMEN om Træer
Fuglsang SAMMEN om træer

Program

Fuglsang Kunstmuseum og Ensemble Storstrøm slår sig endnu engang sammen og inviterer indenfor i skønne KUMUS, hvor vi denne gang vil fejre de smukke træer. Oplev forfatter og billedkunstner C.Y. Frostholm sammen med ensemblets dygtige træblæsere.

Maj måned er måneden, hvor skoven igen er blevet grøn, og hvor frugttræerne blomstrer allersmukkest. Det er derfor også oplagt, at denne Fuglsang SAMMEN har ”træer” som tema.

I den anledning får vi besøg af den anmelderroste forfatter og billedkunstner C.Y. Frostholm, som vil tage os med ind i sin egen fascination af træer og med ud på rejser efter træernes betydning. I 2018 udgav Frostholm det litterære storværk Træmuseet der modtog Kritikerprisen og blev nomineret til Politikens Litteraturpris, og i 2021 fulgte Laurbærdialogerne. Cyf vil blandt andet oplæse udvalgte passager fra sit forfatterskab, ledsaget af billeder og motiver der alt sammen kredser om og undersøger træerne.

Helt i tråd med temaet indtager Ensemble Storstrøm denne dag scenen med deres dygtige træblæsere, og der vil blive fremført værker som er inspireret af skoven og træerne. Og så har de lovet, at vi også får lov at opleve ”I Skovens Dybe Stille Ro”.

Værten for denne Fuglsang SAMMEN er museumsinspektør Guri Skygge Andersen.

Særlige bemærkninger

Arrangementet afholdes i salen i KUMUS, og forventes at vare cirka 1,5 timer. Efterfølgende byder museumscaféen på lækker forårsbuffet med dessert og kaffe/te fra kl. 18.30. Billetter til spisning skal tilkøbes separat, og du får mulighed for at tilvælge spisning i forbindelse med dit billetkøb.

Tilkøb af spisning senest 4/5-2024

Billetter:
Standard kr. 150,00
Medlem * kr. 125,00
Unge u/26 år kr. 100,00

* Medlemmer af Fuglsang Kunstmuseums og Ensemble Storstrøms Venneforening

Dato
onsdag, 8. maj 2024
Tid
Kl. 17:00
Varighed: ca. 1½ time
Sted
KUMUS
Nystedvej 73C, 4891 Toreby L
Arrangør
SØGNING
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er gratis adgang til koncerten.

Ensemble Storstrøm lille logo
Tak for din tilmelding til Ensemble Storstrøms nyhedsbrev!

Du modtager om lidt en velkomstmail – skulle denne ikke dukke op, har du muligvis indtastet en forkert mailadresse (kontrollér evt. din spam-mappe).
Ellers kontakt ensemblet.

Tidligere udsendte nyhedsbreve kan læses her.